• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

PP MontagetapeDuploCOLL 378 FG

  • 1
Dubbelzijdig folietape - DuploCOLL 378 FG
Referenties
  • Voor laag – en hoog energetische kunststoffen
  • Buigvrij
  • Temperatuur – en UV-bestendig
Contact & advies

Tel: +31 20-7400599

Online - aanvraagformulier
productbeschrijving

Zoekt u een dubbelzijdig tape, om betrouwbaar verschillende materialen met elkaar te verbinden? De gangbare dubbelzijdige tapes zijn niet sterk genoeg voor uw toepassing ? DuploColl 378 FG van Lohmann is een speciaal PP- folietape voor veeleisende opgaves in de industrie en afwerking. Het wordt ingezet als montagetape en verlijmd de meeste soorten materiaal, zoals papier, hout, textiel, hoog energetische kunststoffen, zeer sterk en betrouwbaar. Ook bij laag- energetische kunststoffen en rubber oppervlaktes geeft het folietape een buigvrije hechting.

Lijm

Voor het dragen van een gemodificeerd acryllijm, is het DuploColl 378 FG uitgerust met een PP-Folie drager. Tot de kenmerken van deze lijm behoort een gebalanceerde verhouding tussen cohesie, adhesie en aanvangshechting. DC 378 FG kan in temperaturen van -40 °C tot +100 °C ingezet worden, zonder aan kleefkracht te verliezen. Dankzij de goede temperatuur , chemicaliën en UV- bestendigheid, kan dit folietape prima outdoor ingezet worden. De tweede zijde van het folietape is met een geel PP siliconen schutpapier afgedekt, welke zich moeiteloos laat verwijderen.

Tips en Hints

Een wat steviger aandrukken bij applicatie van het DC 378 FG, door middel van bijvoorbeeld een aandrukrol of pressplaatje, geeft een volledige adhesie en dus een maximale verbinding.

Voorbeelden van toepassing

  • Zelfklevend maken van kunststoffen, signing, en meetapparatuur
  • Buigvrije verlijming van rubber materiaal en rubber profielen.

Kwaliteitskenmerken

De gebruikte acryllijm van het DuploCOLL 378 FG is bijzonder temperatuurbestendig  en verliest, ook onder schommelende temperaturen, zijn kleefkracht niet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan transport of toepassingen in etalages.

Afmeting

'Breedte x Lengte

Verpakking

6 mm x 50 m

50 Rollen

9 mm x 50 m

33 rollen

12 mm x 50 m

25 rollen

15 mm x 50 m

20 rollen

19 mm x 50 m

16 rollen

25 mm x 50 m

12 rollen

30 mm x 50 m

10 rollen

38 mm x 50 m

8 rollen

50 mm x 50 m

6 rollen

Opslag

De Shelf-life van het DuploColl 378 FG ligt bij normale luchtvochtigheid (50-70 %) en bij huiskamertemperatuur van 17 °C - 20 °C, op 12 maanden in de originele verpakking.

Specials

Wij helpen u bij een passende tape-keuze voor uw toepassing. Naast DuploColl 378 FG, voeren wij als partner van Lohmann een keur aan andere tapes uit de DuploColl- serie standaard uit onze voorraad. De getoonde rolbreedtes zijn in de regel direct leverbaar. Op aanvraag leveren wij het DuploColl 378 in speciale afmetingen. Voor andere formaten of stansdelen, kunt u uiteraard contact opnemen met een van onze specialisten.

Gratis samples

Bestel nu kosteloos samples van het Duplocoll 378 FG dubbelzijdig tape

Prijs en levertijd

Heeft u nog vragen? Onze specialisten beantwoorden u graag ook met betrekking tot prijs en levertijd via telefoonnummer 0031 (0) 20 7400 599 of per email naar info@kleeftechniek.nl

Neem nu contact met ons op en ontvang een geheel vrijblijvende offerte