• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

Over K+K Klebetechnik

Uw specialist voor professionele adhesie toepassingen uit Koblenz in het noorden van Rheinland-Pfalz met ons verkoopkantoor in Badhoevedorp (NL)

 
Über uns

Over ons

K+K Klebetechnik GmbH & Co.KG is een leidende firma op het gebied van kleeftechnologie.

Sinds 2007 is het ons doel , om onze klanten een zo ruim mogelijke keuze te bieden uit specialistische zelfklevende producten voor professionele toepassingen, als ook de best mogelijke service te verlenen.

De klant competent en adviserend te helpen, is voor ons vanzelfsprekend.

Te beginnen bij het maken van een keuze uit ons zeer omvangrijke assortiment.

Vervolgens kijken we goed naar de toepassing en de specifieke wensen van de klant en dragen vervolgens altijd een passenede oplossing aan. Dan wel direct uit voorraad leverbaar, of middels een snelle productie met korte levertijd.

En het succes, geeft ons recht van spreken. In Duitsland en Nederland zijn wij altijd voor onze klanten bereikbaar per email, telefonisch en uiteraard ook ter plekke bij de klant zelf.

Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten uit de industrie , handel en handwerk op onze hoogwaardige adhesie oplossingen in topkwaliteit.

Hier maakt het niet uit of er behoefte is aan enkelzijdig tape, dubbelzijdig tape, permanent of juist non-permanent hechtend.

Ook voor uw toepassing vinden wij u de gepaste oplossing. Neem nu geheel vrijblijvend contact met ons op !

 

Het Team van K+K Klebetechnik