• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

Maatwerk

op maat gemaakt en loonwerk

Kleefproducten op maat gemaakt

Oplossingen op maat:

U heeft het juiste product voor uw toepassing in ons ruime standaardassortiment nog niet gevonden? Geen probleem, wij helpen u graag, onze producten geheel op maat voor uw toepassing te ontwikkelen. Met de volgende technische mogelijkheden realiseren wij dit naar uw wensen:

Snijden – flexibel in de breedte

K+K Klebetechnik - Schneiden

 

Met behulp van de modernste machines  snijden wij onze tapes of in het verstek, of in een omgewikkelde versie in de door uw gewenste breedte. Vele tapes kunnen wij daarom al vanaf 3 mm vervaardigen.

 

Omwikkelen – soms valt en staat het met de lengte

 

Er zijn vele redenen, waarom de oorspronkelijke rollengte niet ideaal is. Daarom wikkelen wij de tapes in de door uw gewenste afmeting op. Of het nu gaat om korte rollen voor manuele bewerking of lange rollen voor de machine, wij kunnen alles. Dankzij de technische mogelijkheden verkrijgt u van ons het optimale product.

En voor wie dat nog niet toereikend is, dan kunnen wij u het volgende aanbevelen

 

 

Kruisspoelen – tijd en geld gespaard door het minimaliseren van rolwissel

 

Veel van onze enkel- en dubbelzijdige tapes spoelen ( kruiswikkelen ) wij voor u met of zonder fingerlift, om een eindloosproductie mogelijk te maken. Weinig omstelling en daarmee weinig verlies, brengen de kosten omlaag en spaart tijd. Afhankelijk van het materiaal en breedte, zijn in het extreemste geval rollen tot wel 60 km mogelijk. Zelfs kruisgespoelde dubbelzijdige tape rollen met minder kilometers lengte, kunnen uw arbeidsproces aanzienlijk optimaliseren. Graag adviseren wij u ook bij het vereiste Equipment.

 

 

 Stansen – de koningsdiscipline in veredeling

 

Waarom zelf knippen of snijden als men het perfect naar uw wensen zelfklevende product, kant en klaar kan worden aangeleverd?

Op hypermoderne drukstansen en snelle rotatiestansen, vervaardigen wij voor u enkel- en dubbelzijdig klevende vormen. Van eenvoudige rondjes of vierkante zelfklevende delen, tot aan complexe vormen naar uw wensen. Vaak kunnen wij de verdere verwerking vereenvoudigen door bijvoorbeeld een fingerlift afdekking of optimale afdekking per stansdeel.

Wij leveren uw op maat gemaakte stansdeel op rol , op vel of los verpakt.

  

 

Casheren / lamineren – kleeft niet bestaat niet

 

Om uw niet klevende producten zelfklevend te maken, casheren of lamineren wij verschillende materialen met het door uw gewenste tape. Zo verkrijgt u een speciaal en persoonlijk product. Neem gerust contact met ons op en wij geven u graag advies omtrent onze technische mogelijkheden.

 

Handwerk – voorbereiding is alles

 

Wij bieden u onze producten niet alleen in onze standaardopmaak op rol aan, maar converten deze ook naar uw wensen. U heeft bijvoorbeeld 4 kleefrondjes op pads, manueel verpakt in kleine sealbags, tape op 3 meter rollen of 6 buffers die u bij uw product bijvoegen will?

Of u wilt uw verpakkingen bijzonder maken door een persoonlijk bedrukt tape?

 

Wij bespreken graag met u al uw wensen en leveren in een optimale opmaak voor uw toepassing.

  

De Willy Wortels van K+K Klebetechnik

Laat ons uw eisen en wensen weten en onze creatieve en competente collega ´s helepen en adviseren u om tot een prima oplossing te komen.