• Persoonlijk advies
 • Korte levertijden
 • Maatwerk

Dubbelzijdig TissuetapeKK 975

 • 1
Transfertape - KK 975
Referenties
 • Snelle verwerking
 • Voor het ATG-systeem
 • Voor gelamineerde oppervlaktes

Datasheet KK 975 (PDF)

Contact & advies

Tel: +31 20-7400599

Online - aanvraagformulier
productbeschrijving

Wilt u gelamineerde en UV gecoate oppervlaktes of andere moeilijk te verlijmen oppervlaktes met elkaar verbinden? Heeft u op dit moment reeds een geschikt tape, maar wilt u sneller en efficiënter te werk kunnen gaan? Voor zulke veeleisende opdrachten, adviseren wij u ons KK 975 tissuetape.

Het KK 975 is ontwikkelt voor onze ATG 700 handafroller. Met deze tape dispenser laten producten zich bijzonder snel en tijd sparend van een gelijkmatig lijmlaagje voorzien. In tegenstelling tot de normale dubbelzijdig tapes, voorkom je met dit tissuetape het tijdrovende manueel afrollen, afmeten en afsnijden.

Ook het verwijderen van het schutvel vervalt bij transfertape, omdat deze direct wordt gewikkeld in de Scotch ATG 700. De lijmfilm ligt zodoende direct vrij en men kan de tweede ondergrond direct aanbrengen. Bij een rolwissel van het transfertape laat het restmateriaal zich gemakkelijk en met voldoende ruimte, verwijderen. Door het ergonomische design en het geringe gewicht, ligt de tape handgun goed en comfortabel in de hand en zullen er, ook na lang gebruik, geen klachten in pols of hand naar voren komen.

Lijm

Ons KK 975 is een zeer sterk tape met een tissuedrager. De drager is aan beide zijden voorzien van een acrylaat, welke een zeer sterke hechting genereerd op moeilijk te verlijmen ondergronden zoals UV, diverse laminaten en kunststoffen. Dit tissuetape is voorzien van een wit siliconen schutvel.

Voorbeelden van toepassing

 • Plakken van mappen met een hoge grammatuur
 • Plakken van gelakte vouwdisplays en verpakkingen
 • Plakken van gelamineerde oppervlaktes
 • Bevestigen van textielstalen en bijlages
 • Fixeren van kunststoffen

Afmeting

 Breede x Lengte Verpakkingeenheid
6 mm x 33 m 144 rollen
9 mm x 33 m 96 rollen
12 mm x 33 m 72 rollen
19 mm x 33 m 48 rollen

Opmaak

Het 0,10 mm dikke tissue-tape is buitenom gewikkeld op een kunststofkern. De speciale 1 inch kern is bedoeld voor de Scotch ATG handgun en waarborgt een betrouwbare grip van het tape in de draai-as.

Elke rol is weer afzonderlijk in een cellofaanzakje verpakt om uitdrogen tegen te gaan.

Voor de verwerking van het transfertape met een breedte van 6 mm, heeft u een speciale adapter voor de ATG 700 afroller nodig. Deze is apart leverbaar.

Wilt u non permanent verlijmen? Voor zulke speciale toepassingen omvat ons assortiment ook bijzonder zwak klevende transfertapes

Gratis samples

Test ons KK 975 tissuetape in combinatie met de ATG 700 roller gratis en geheel vrijblijvend! Wij sturen u graag een set, welke bestaat uit 1 rol transfertape en de tape gun toe. Bel ons nu op!

Prijs en levertijd

Heeft u nog vragen met betrekking tot prijs en levertijd?

Onze specialisten staan u graag te woord via telefoonnummer 020 7400 599 of per mail naar info@kleeftechniek.nl

Neem nu contact met ons op en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.