• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

Driehoeks­hoesjes inc/exc visitekaart­hoesjeKK 710

  • 1
  • 2
  • 3
Driehoekshoesje met en zonder visitekaarthoesje KK 710 Driehoekshoesje met en zonder visitekaarthoesje KK 710 Driehoekshoesje met en zonder visitekaarthoesje KK 710
Referenties
  • Zeer transparent
  • Scheurvaste PP-folie
  • Goede hechting van de lijm

KLIK HIER voor alle standaard afmetingen!

Contact & advies

Tel: +31 20-7400599

Online - aanvraagformulier
productbeschrijving

Maak met onze zelfklevende driehoekshoesjes toegevoegde ruimte om belangrijke documenten in uw presentatiemap of leermappen. Plakhoeken worden normaal gesproken op onbenutte pagina’s geplakt, bijvoorbeeld aan de binnenkant van een A4 of A5 brochure. Tevens dienen de driehoekige pochetten als foto insteekmateriaal.

Lijm

De rugzijde is volledig van een transparante acrylaatlijm voorzien. Dit geeft een  directe hoge kleefkracht. De lijmlaag is met een wit siliconenpapier afgedekt, waarvan zich de driehoekige hoesjes eenvoudig laten verwijderen. Bij transparante hoesjes met een rubberlijm kan het tot verkleuring van de lijm komen. Door de unieke samenstelling van de transparante acryl lijmlaag, is veroudering en verkleuring uitgesloten en is het heldere zichtbeeld gewaarborgd.

Tips & opmerkingen

Geeft u alstublieft bij aankoopdriehoekige hoesjes met ongelijke zijden aan, of u deze links of rechts klevend wilt.

Toepassingsvoorbeelden

  • Mappen, ordners en brochures

Naast de reguliere driehoekpochetten met gelijke hoeken, leveren wij ook kleefhoeken met ongelijke zijden in diverse afmetingen aan. In tegenstelling tot de transparante insteekdriehoeken met gelijke zijden, geven de ongelijke zijden een rechter of linker kleefzijde.

Voor een professioneel voorkomen en een uitstekende overdracht van uw naam, bieden wij u onze transparante driehoekige hoesjes met gelijke hoeken aan waarop een visitekaarthouder gelast is.

Ook hier kunt u voor rechts en links klevend kiezen. Ons driehoeshoesje Maxi met een vulhoogte van 10 mm leent zich goed, wanneer u een flinke insteekruimte nodig heeft in uw mappen.

Via volgende link vindt u in PDF bestand een overzicht van alle beschikbare uitvoeringen van onze zelfklevende driehoekhoezen

U ontvangt onze transparante plakhoeken gebundeld op vel, omwikkelt met papieren banderol.

Een bundel bestaat uit 300 zelfklevende transparante driehoeken, Dit komt neer op 75 vellen met ieder 4 plakhoeken.

Kwaliteitskenmerken

Bij de productie van onze heldere hoesjes in driehoekvorm wordt bijzonder nauwkeurig gelet op een precies lasproces, waardoor zich de enkele foliehoesjes eenvoudig van het siliconenpapier laten verwijderen, zonder dat de lasnaden enige kans van scheuren hebben.

Ons assortiment biedt ook zelfklevende rechthoekige hoesjes, zelfklevende visitekaarthoesjes en rughoesjes voor ordners en mappen. Kijk gerust voor meer informatie bij de categorie producten.

Op maat

U heeft uw gewenste afmeting niet gevonden? Wij realiseren elk gewenste afmeting voor u met betrekking tot de zelfklevende transparante hoeken. Tevens is bedrukking mogelijk.

Naar wens bieden wij ook de kleefhoeken in volledig zwart aan, om zo teksten of afbeeldingen te verbergen.

Onze glasheldere driehoekige plakhoezen kunt u ook verkrijgen op vel in kleinere of grote verpakkingseenheden.

Samples

Vraag bij een van onze medewerkers gratis samples aan van de plakhoeken in uw gewenste uitvoering!

Prijzen en levertijden

Onze medewerkers zijn u graag van dienst bij vragen met betrekking tot prijs en levertijd via telefoonnummer 020 7400 599 of info@kleeftechniek.nl

Neem nu contact met ons op en ontvang een geheel vrijblijvende offerte