• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

ATG Lijmfilm3M 904

  • 1
Transfertape - 3M 904
Referenties
  • Snelle verwerking
  • Aan beide zijden sterk klevend
  • Voor Scotch ATG 700 afroller
Contact & advies

Tel: +31 20-7400599

Online - aanvraagformulier
productbeschrijving

De Lijmfilm 904 van 3M is een dragerloos transfertape, dat zich door een directe sterke hechting op vele ondergronden kenmerkt. Ook op lastig te verlijmen hoog energetische kunststoffen, houdt de lijmfilm betrouwbaar. Het transfertape wordt uitsluitend met de bijbehorende handafroller ATG 700 snel en ongecompliceerd verwerkt. In het bijzonder bij het verlijmen van mappen en vouwdoosjes, heeft zich de sterk hechtende lijm-film al veelvuldig bewezen.

Een groot voordeel ten opzichte van de standaard dubbelzijdige tapes, is de zeer snelle manuele handling, doordat men de tapestroken niet meer hoeft te plaatsen, meten en af te snijden. Met het ATG systeem kunnen ook gewelfde producten in een simpele beweging worden voorzien van een strook dubbelzijdig tape.

Gelijktijdig wordt de liner automatisch in de behuizing van de ATG 700 opgewikkeld en de tweede zijde ligt direct vrij voor een directe verlijming. Daarmee vervalt ook de extra handling om de schutlaag te verwijderen, zoals dat moet bij gewone dubbelzijdige tapes. De opgewikkelde liner kan bij een rolwissel verwijderd en weggegooid worden.

Dankzij het lichte gewicht, ligt de Scotch ATG 700 handafroller ook bij langdurige bewerking, goed in de hand.  Door het snelle en efficiënte arbeidsproces, is het 3M ATG tape en de Scotch ATG 700 afroller een geliefd product in de branches displaybouw, grafische afwerking en dialoogmarketing.

Lijm

De lijmfilm van het 3M 904 is samengesteld uit een transparant, permanent hechtende acryllijm. Deze is met een dikte van 0,05 mm flinterdun en dikt dus niet op. Kleine glasvezels zorgen ervoor dat de lijmstrook stevig en stabiel gerold kan worden. Het 3M 904 ATG tape is afgedekt met een witte siliconen papieren schutvel.

Tot de eigenschappen van de acryllijm behoort een uitstekende directe hechting (Tack ) op tal van oppervlaktes, zoals bijvoorbeeld papier, karton, glas en de meeste hoog energetische kunststoffen zoals PVC, ABS en Acrylglas. Bovendien is de lijmfilm goed bestand tegen hogere en lagere temperaturen en veroudering. Het transfertape kan in temperaturen van -30°C tot + 70°C ingezet worden.

Tips en Hints

Voor toepassingen waarbij het fijnere werk komt kijken doordat er kleinere stroken tape getrokken moeten worden, adviseren wij onze ATG mini tape afrollers, leverbaar in permanent en afneembaar.

Voorbeelden van toepassing

  • Manueel verlijmen van mailingen en postorders
  • Splicen van rolkernen
  • Verlijmen van en op kalenders
  • Verlijmen van mappen en doosjes

Kwaliteitskenmerken

Het wereldmerk 3M test al haar tapes, zo ook het 3M 904 ATG Transfertape, in cleanrooms. Zo waarborgt men een zeer nauwkeurige kwaliteit conform de datasheet.

Opmaak

Breedte x Lengte Verpakkingseenheid
6 mm x 44 m 48 Rollen
12 mm x 44 m 72 Rollen
19 mm x 44 m 48 Rollen

De speciaal ontworpen 3- gaats 1 Inch kernen van het transfertape , passen exact op de kernhouder van de ATG 700 afroller en garanderen op die manier een betrouwbare houvast.

Voor het verwerken van de 6 mm brede 3M 904 transfertape, gebruikt men een speciale adapter voor de ATG 700. Deze is apart verkrijgbaar.

Wilt u gelamineerde of UV lakken betrouwbaar verlijmen ? Voor zulke speciale toepassingen, bieden wij uit ons standaardassortiment ook sterkere transfertapes met tissuedrager voor het ATG systeem aan.

Specials

Heeft u liever een dubbelzijdig klevend rondje in plaats van een strook? Wij voeren in ons assortiment ook de Superdots in verschillende kleefkrachten.

Kosteloze samples

Bestel nu een gratis sample van het 3M 904 ATG transfertape en overtuig u zelf van de kwaliteit!

Prijs en levertijd

Samen met u, vinden onze specialisten zeker de ideale oplossing voor uw toepassing.Ook voor prijs en levertijd staan wij u graag te woord via telefoonnummer 0031 (0) 20 7400 599 of per email naar info@kleeftechniek.nl 

Neem nu contact met ons op en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.