• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

sluitzegels zonder perforatieKK 510

  • 1
sluitzegels zonder perforatie KK 510
Referenties
  • Makkelijk te verwerken
  • Hoge kleefkracht
  • Fraai uiterlijk
Contact & advies

Tel: +31 20-7400599

Online - aanvraagformulier
productbeschrijving

U wilt postorders en mailingen betrouwbaar afsluiten? Uw self-mailingen dienen door de klant gemakkelijk geopend te kunnen worden, zonder dat de inhoud beschadigd? Onze KK 510 sluitzegels zonder perforatie, zijn dankzij de prestatiegerichte belijming en de stevige PE-folie, prima geschikt als voordelige sluiting. De sluitzegels houden reclamefolders betrouwbaar gesloten. Door de heldere folie zetten de sluitzegels zich vast tegen een bedrukte ondergrond, zonder elementen af te dekken of het totaal drukwerk te verstoren.De sluitsticker is verkrijgbaar in een standaard kleefkracht en een extra sterke kleefkracht.

Lijm

De sluitstickers zijn enkelzijdig voorzien van een permanent hechtende, transparante speciale acrylaatlijm. Deze worden bij voorkeur, samen met transparante foliedragers ingezet en beschikken over goede kleefeigenschappen. Ook op laag-energetische oppervlaktes.

De acrylaatlijm is bijzonder temperatuurbestendig en kan ingezet worden bij -20°C tot +80°C. De aanbevolen applicatie temperatuur ligt bij +5°C tot +30°C.

Door de samenstelling van de acrylaatlijm, is een duurzame prestatie met betrekking tot kleefkracht, opslag en transport, gewaarborgd.

Tips en opmerkingen

 

Rollen met een blackmark op de liner, dienen ter machinale bewerking van de enkelzijdig klevende sluitstickers. De zeer transparante sluitzegels, welke op een witte liner liggen, worden vaak niet herkend door de sensor. Daarom leveren wij rollen met een zwarte markering-streep, zodat de sensor een ijkpunt heeft en precies weet wanneer een sluitzegel afgegeven moet worden. Dit komt voor op tabbermachines en etiketteringsapparaten.

Toepassingen

  • Sluiten van lichte verpakkingen en doosjes
  • Sluiten van flyers, mailingen en reclamedrukwerk

Kwaliteitskenmerken

Bij onze transparante sluitzegels letten wij in het bijzonder op het toepassen van een UV en temperatuurbestendige acrylaatlijm, zodat het bij langdurige toepassingen van de sluitzegel, niet tot zichtbare verkleuring van de lijm komt onder de zeer heldere PE-folie. Dit kan bijvoorbeeld met een rubberlijm gemakkelijk gebeuren.

Opmaak

Doorsnee van de sluitzegel  Ø 15 mm Ø 20 mm Ø 25 mm Ø 30 mm Ø 40 mm Ø 50 mm

De folierondjes liggen éénbaans op een liner van wit papier. Onze KK 510 sluitzegels worden standaard met 5.000 stuks op de rol geleverd. U verwerkt sluitetiketten in hoge aantallen met een tabber of etiketteermachine? Om het aantal tijdrovende rolwisselingen tot het minimum te beperken, leveren wij vanuit ons standaardassortiment ook tabberetiketten en tabbersluitzegels met een balckmark tot wel 30.000 stuks op de rol.

Op maat?

Voor een eenvoudige en snelle handling van onze sluitzegels, maken wij voor u ook rollen met minder dan 5.000 sluitzegels. Geheel naar uw maatstaven.

Heeft u een gehoekte sluitsticker of een zegeletiket in speciale vorm nodig? Ook dit realiseren wij voor u in elk gewenste vorm. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij de keuze uit de juiste sluitzegel.

Kosteloze samples

Wij sturen u graag op aanvraag kosteloze samples van de toe van onze KK 510 sluitzegels. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en overtuig u zelf!

Prijs en levertijd

Onze specialisten beantwoorden graag uw vragen met betrekking tot prijzen en levertijden
via telefoonnummer: 020-7400 599
of per Email naar info@kleeftechniek.nl

Neem nu contact met ons op en ontvang een vrijblijvende offerte.