• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

sluitzegels met blackmarkKK 540

  • 1
sluitzegels KK 540
Referenties
  • Met markering voor volautomatisch aanbrengen
  • Met verticale-en horizontale perforatie
  • Voldoet aan de eisen die de mailingindustrie vraagt
Contact & advies

Tel: +31 20-7400599

Online - aanvraagformulier
productbeschrijving

U wilt een mailing met een grote oplage automatisch dichtsluiten? U zoekt sluitzegels om met uw tabber of etiketteermachine aan te brengen? Voor professionals op het gebied van Direct Marketing, leveren wij permanent hechtende sluitzegels met een blackmark-markering op de liner.

Omdat de lichtsensoren van de tabbermachine de transparante sluitzegels op een witte liner, vaak niet herkennen, is de rugzijde van de liner voorzien van zwarte strepen, welke dwars tegen de looprichting van de rol liggen. Deze zogenaamde stuurbalken liggen exact tussen de sluitstickers en geven de sensoren een prima optisch ijkpunt, zodat de sluitzegels een voor een doorgegeven worden.

De sluitzegels zelf zijn gemaakt van een belastbaar, zeer transparant PE-folie en beschikken over een perforatie met de looprichting van de rol mee of naar wens dwars op de rol ten einde het openen te vereenvoudigen. Het folie is dusdanig dun, dat er nauwelijks sprake is van ophoging. Bij het openen, al de perforatie open scheuren en blijven er twee halve maantjes van de PE- folie op de ondergrond achter.

Lijm

De sluitstickers zijn enkelzijdig voorzien van een permanent hechtende, transparante speciale acrylaatlijm. Deze worden bij voorkeur, samen met transparante foliedragers ingezet en beschikken over goede kleefeigenschappen. Ook op laag-energetische oppervlaktes.

De acrylaatlijm is bijzonder temperatuurbestendig en kan ingezet worden bij -20°C tot +80°C.

De aanbevolen applicatie temperatuur ligt bij +5°C  tot 30°C.

Door de samenstelling van de acrylaatlijm, is een duurzame prestatie met betrekking tot kleefkracht, opslag en transport, gewaarborgd.

Tips en opmerkingen

Geeft u bij offerte aanvraag of order altijd uw maximale diameter van de rol aan. Daarmee past de geleverde rol altijd op uw tabber of etiketeer apparaat.

Toepassingen

  • Voor het volledig automatisch sluiten van mailingen , Self-mailing en postorders

Kwaliteitskenmerken

Bij onze transparante sluitzegels met blackmark letten wij in het bijzonder op het toepassen van een UV en temperatuurbestendige acrylaatlijm, zodat het bij langdurige toepassingen van de sluitzegel, niet tot zichtbare verkleuring van de lijm komt onder de zeer heldere PE-folie. Dit kan bijvoorbeeld met een rubberlijm gemakkelijk gebeuren.

Bij het spenderen van de sluitzegels op een tabbermachine, is het van uiterst belang, dat de sluitzegle betrouwbaar loskomt van de liner, wanneer deze over de 180ᵒ mondstuk getrokken wordt.

Is dit niet het geval, dan dreigen er naheffingen van POST.NL, omdat zij extra werk hebben vanwege storingen bij het sorteerproces. Daarom letten wij heel erg op een betrouwbare belijming. Tevens kijken wij altijd naar de diepte waarop de sluitsticker gestanst is. Als het mes te diep in de folie heeft gestanst, bestaat de kan dat de afsluitzegel niet loskomt van de liner.

Opmaak

Ø van de sluitzegel Aantal / buitendiameter van de rol Aantal / buitendiameter van de rol
Ø 25 mm 15.000 stuks / 29 cm 30.000 stuks / 40,8 cm
Ø 30 mm 15.000 stuks / 32 cm 30.000 stuks / 43,5 cm

De sluitstickers liggen eenbaans op op een witte siliconen liner, welke op de achterzijde met een zwarte markering dwars tegen de looprichting, bedrukt is. Deze sluitzegelrollen zijn uitsluitend bedoeld voor het machinaal verwerken van de sluitetiketten op tabber en etiketteermachines.

De sluitzegels zijn voorzien van een middenperforatie in horizontale of verticale richting.

Onze KK 540 sluitzegels met markering worden uit de standaard geleverd met 15.000 op de rol, maar om vroege rolwissel te voorkomen daar waar het past, kunnen wij ook 30.000 tabberzegels op rol aanleveren.

Alle rollen worden liggend op de vlakke kant verpakt met voldoende vulmateriaal aan beide zijden om telescoperen van de rol sluitzegels tegen te gaan.

Op maat

 Op aanvraag leveren wij de blackmarkrollen dus ook met een dwarsperforatie. Heeft u een vierkant sluitetiket nodig of wilt u een speciale vorm sluitzegel ? Graag leveren wij u een persoonlijk ontworpen stansdeel uit het PE-Folie.

Naar wens kunnen wij de sluitzegel ook voorzien van een meervoudige perforatie in verticale en horizontale richting.

Vraag naar onze ervaren medewerkers naar alle mogelijkheden.

Verwerkt u de sluitzegels manueel? Tot ons assortiment behoren uiteraard ook de sluitzegels op korte rollen voor een makkelijke handmatige verwerking. Naar keuze kunnen wij u nog hulpmiddelen aanbieden, zoals onze KK 100 manuele sluitzegeldispenser en KK E 100 elektronische sluitzegeldispenser.

Gratis samples

Overtuig uzelf van de kwaliteit van onze sluitrondjes en bestel geheel kosteloos een samplerol van de KK 540 blackmark sluitzegels en ontvang tevens een vrijblijvende offerte.

Prijzen en levertijden

Heeft u vragen over dit product of over prijzen en levertijden? Wij helpen u graag verder

via telefoonnummer 020 7400 599

of info@kleeftechniek.nl

Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.