• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

dubbelzijdig tissuetapeDuploCOLL 3720

  • 1
  • 2
Dubbelzijdig tissuetape smal - DuploColl 3720 Dubbelzijdig tissuetape breed - DuploColl 3720
Referenties
  • Voor gelamineerde oppervlaktes
  • Met de hand te scheuren
  • Hoge aanvangs- en eindkleefkracht
Contact & advies

Tel: +31 20-7400599

Online - aanvraagformulier
productbeschrijving

Bent u op zoek naar een sterk universeel dubbelzijdig tape? Wilt u lastig hechtende kunststoffen met elkaar verbinden, zoals bijvoorbeeld PE of PP? Het tissuetape 3720 van DuploCOLL Lohmann is een dubbelzijdig universeel tape, dat ook op gelamineerde en kunststof ondergronden betrouwbaar hecht.

DuploCOLL 3720 hecht zich uitstekend op verschillende kunstof foams aus Polyethyleen, PVC of Polyurethaan en is daardoor zeer geschikt om zulke kunstoffen zelfklevend uit te rusten. Op de tweede zijde wordt de lijmlaag beschermd door een donkergele siliconen papieren schutvel. In tegenstelling tot de folietapes kan men het Lohmann 3720 met de hand scheuren vanwege de papieren tissuedrager. Er is geen verder gereedschap voor nodig, dus zo verkrijgt u een efficiënt en kostenbesparend arbeidsproces.

Lijm

Als drager voor de lijm dient een speciaal papier. Deze is aan beide zijden voorzien van een gemodificeerd acrylaat. De totale dikte van de papieren drager en de lijm bedraagt ca. 0,21 mm. Naast de dikkere lijmstructuur, behoort een hoge aanvangskleefkracht (Tack) tot de kenmerken van de gebruikte acrylaatlijm. Tevens heeft dit tape een verregaande weerstand tegen oplosmiddelen en chemicaliën (bijvoorbeeld huishoudelijke reinigers en waxen) en een goede weers, UV - en verouderingsbestendigheid. De samenstelling van de lijm maakt via dit DuploCOLL ook toepassingen mogelijk voor verlijming van sterk zuigende oppervlaktes zoals textiel, leer en papier.

Lohman 3720 kan duurzaam ingezet worden onder temperaturen tussen - 40ᵒC en + 150ᵒC, zonder aan kleefkracht in te boeten. Ook onder schommelende temperaturen houdt dit dubbelzijdige tissuetape betrouwbaar.

Voorbeelden van toepassing

  • Zelfklevend maken van PET, PP en PVC foams
  • Splicen van papier, textiel, kunststof en metaalfolies
  • Verlijmen van mappen met UV inkt, mailingen en doosjes

Afmeting

Breede x Lengte
Verpakkingseenheid
6 mm x 50m 210 Rollen
9 mm x 50 m 140 Rollen
12 mm x 50 m 105 Rollen
15 mm x 50 m 84 Rollen
19 mm x 50 m 66 Rollen
25 mm x 50 m 50 Rollen
30 mm x 50 m 42 Rollen
38 mm x 50 m 33 Rollen
50 mm x 50 m 18 Rollen


Kwaliteitskenmerken

DuploCOLL 3720 van het merk Lohmann is met zijn eigenschappen een universeel tape voor een veelvoud aan toepassingen bij manuele handling of industrie. Het tape is EU geregistreerd onder de veiligheidsnormen voor onderscheidende – etiketteersystemen van de Underwriters Labaroties Inc. Dat is een onafhankelijk testinstituut.

Opmaak

DuploCOLL 3720 ligt naar binnen gewikkeld op een stevige kartonnen kern, welke een binnendiamter heeft van 3 Inch (76 mm).

Specials

Zijn de aangegeven standaardafmetingen niet voor uw toepassing geschikt? Op aanvraag leveren wij het DuploCOLL 3720 tissuetape gesneden in de door uw gewenste rolbreedte. Tevens kunnen wij het tissuetape voor u in elke gewenste vorm stansen. Bespreek met onze medewerkers uw wensen en wij bieden een oplossing uit tal van mogelijkheden.

Gratis sample

Graag sturen wij u een gratis sample van het DuploCOLL 3720. Neem nu contact met ons op!

Prijs en levertijd

Heeft u nog vragen? Onze specialisten beantwoorden u graag ook met betrekking tot prijs en levertijd via telefoonnummer 0031 (0) 20 7400 599 of per email naar info@kleeftechniek.nl

Neem nu contact met ons op en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.