• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

dubbelzijdig tissuetapeDuploCOLL 200

  • 1
  • 2
Tissuetape smal - DuploCOLL 200 Tissuetape breed - DuploCOLL 200
Referenties
  • Vooral geschikkt voor grovere materialmen
  • Uitstekende Tack (aanvangskleefkracht)
  • Emissie-arm
Contact & advies

Tel: +31 20-7400599

Online - aanvraagformulier
productbeschrijving

Heeft u een sterk dubbelzijdig universeel tape nodig? Wilt u grovere of structuurondergronden verlijmen, bijvoorbeeld textiel of foam? Het Tissuetape Duplocoll 200 van Lohmann is een emissie-arm en milieuvriendelijk tape, die door zijn zeer hoge kleefkracht op de meeste oppervlaktes betrouwbaar hecht.

DuploColl 200 wordt in verschillende branches ingezet, o.a. bij de montage van plaatwerk, meetapparatuur of voor het zelfklevend maken van kunststof, papier, metaal of keramische producten. In het bijzonder leent zich dit tissuetape geweldig voor materiaal met een ruwe of structuur oppervlak, zoals vilt, folie, textiel en papier.

Lijm

Een transparant dispersie-acrylaat dient als lijm voor de DC 200, welke aan beide zijden van een witte papieren tissuedrager, aangebracht is. De totale dikte van de papieren drager en de lijm is ca. 0,23 mm. De lijmlaag is afgedekt met een geel-bruine siliconen liner.

Karakteristiek voor dit dubbelzijdige tape is zijn geweldige beginkleefkracht en cohesie. Door de visco elastische samenstelling van de lijm, leent zich  het DC 200 uitstekend voor toepassingen met grovere oppervlaktes. De lijm vloeit als het ware door de poriën van het te verlijmen oppervlak en vergroot zo de totale body van het te verlijmen gebied. Tot de kenmerken van het DuploColl 200 behoren een prima begin- en eindkleefkracht, een goede bestendigheid tegen oplosmiddelen en chemicaliën, als ook een prima weerstand tegen UV en veroudering.

Het DC 200 van Lohmann kan onder belasting duurzaam in temperaturen tussen -40°C en +70°C worden ingezet, zonder aan kleefkracht in te boeten. Ook onder sterke schommelingen in temperatuur houdt dit tissuetape betrouwbaar.

Tips & Hints

 Let u bij het aanbrengen van het tape op een gelijkmatig aandrukken. Gebruik daarvoor bij voorkeur een aandrukrol of rakel.

Voorbeelden van toepassing

  • Zelfklevend maken van kunststof, papier, metaal, keramiek
  • Verlijmen van plinten
  • Duurzaam verllijmen van textielsoorten, foam en vilt.

Kwaliteitskenmerken

DuploColl 200 is getest en goedgekeurd volgens de UL 969 underwriters Laboratories. Dit is een onafhankelijke organisatie, die normen en procedures ontwikkelt, om producten, materiaal, componenten, bouwdelen en systemen te testen op veiligheid.

Afmeting

Breede x Lengte
Verpakkingseenheid
6 mm x 50m 210 Rollen
9 mm x 50 m 140 Rollen
12 mm x 50 m 105 Rollen
15 mm x 50 m 84 Rollen
19 mm x 50 m 66 Rollen
25 mm x 50 m 50 Rollen
30 mm x 50 m 42 Rollen
38 mm x 50 m 33 Rollen
50 mm x 50 m 18 Rollen

Opmaak

DuploColl 200 ligt naar binnen gewikkeld op een stevig kartonnen kern van 76 mm. Om de rollen in de verpakking te beschermen, ligt er tussen elke rol een siliconen beschermpapier.

Opslag

De Shelf-life van het DuploColl 200 ligt bij normale luchtvochtigheid ( 50-70 % ) en bij huiskamertemperatuur van 17°-20°C, op 12 maanden in de originele verpakking.

Specials

Wij helpen u bij een passende tape-keuze voor uw toepassing. Naast DuploColl 200, voeren wij als partner van Lohmann een keur aan andere tapes uit de DuploColl- serie standaard uit onze voorraad. De getoonde rolbreedtes zijn in de regel direct leverbaar. Op aanvraag leveren wij het DuploColl 200 in speciale afmetingen tot een maximale breedte van 1.500 mm. Voor andere formaten of stansdelen, kunt u uiteraard contact opnemen met een van onze specialisten.

Gratis samples

Bestel nu kosteloos samples van het Duplocoll 200 dubbelzijdig tape.

Prijs en levertijd

Bij vragen omtrent prijs en levertijd, staan onze specialisten u graag te woord
via telefoonnummer 0031 (0) 20 7400 599
of per email naar info@kleeftechniek.nl

Neem nu contact met ons op en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.