• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

Visitekaart­hoesjes inc/exc duimuitsparingKK 720

  • 1
  • 2
  • 3
KK 720 Visitekaarthoesje met and zonder duimuitsparing KK 720 Visitekaarthoesje met and zonder duimuitsparing KK 720 Visitekaarthoesje met and zonder duimuitsparing
Referenties
  • Transparant
  • Scheurvast PP-Folie
Contact & advies

Tel: +31 20-7400599

Online - aanvraagformulier
productbeschrijving

Met zelfklevende visitekaarthoesjes laat u een blijvende indruk achter: Plaats de zelfklevende visitekaarthouder op de buiten – of binnenzijde van uw offertemap, catalogus of informatiemappen. Door de zeer transparante folie, zijn naam en contactgegevens direct zichtbaar en op elk moment voor het grijpen door uw klanten en zakenpartners.

Rechthoekige hoesjes voor visitekaartjes bestaan uit een stevig PP-folie. De topfolie en de zelfklevend uitgeruste onderste foliezijde, liggen op elkaar en zijn op elkaar gelast. Voor een makkelijkere vulling is de folie aan de bovenzijde ca. 3 mm korter als de onderste folie. De plakhoezen liggen op een witte siliconen liner en laten zich gemakkelijk afnemen.

Lijm

De rugzijde van de onderste folie is volledig van een acryllatlijm voorzien, welke een sterke en directe verbinding met nagenoeg alle ondergronden garandeert. Wanneer een zelfklevend visitekaarthoesje met een rubberlijm uitgerust is, kan het na verloop van tijd bij veroudering gaan verkleuren. Dit is bij transparante hoesjes uiteraard niet wenselijk. Door het gebruik van zeer transparant acrylaat op onze hoogwaardige insteekhoesjes, is veroudering en verkleuring uitgebannen en transparantie verzekerd!

Tips & opmerking

Voorkom zoveel mogelijk dat u met uw vingers de folie aanraakt Zo voorkomt u vingerafdrukken op de glasheldere folie en zal de lijm niet vervuild worden.

Toepassingsvoorbeelden

  • afwerking van mappen, ordners en brochures           

Opmaak

Ons assortiment omvat zelfklevende visitekaarthoezen in verschillende uitvoeringen voor de meest uiteenlopende doeleinden. U kunt de visitekaarthoesjes met smalle insteekzijde verkrijgen, als ook met brede zijde open. Tevens leveren wij de visitekaartpockets met duimgreep om uitnemen makkelijk te maken.

formaat  afmeting
brede zijde open, transparant  95 x 57/60 mm
brede zijde openn, transparant  105 x 55/60 mm

duimgreep aan gesloten brede zijde, transparant

 95 x 60/65 mm

duimgreep aan gesloten brede zijde, transparant

 95 x 60/65 mm

met duimgreep aan gesloten zijde, transparant

 60 x 90/95 mm

Maatwerk          

Hebt u de juiste maat niet gevonden voor uw toepassing? Op aanvraag kunnen wij de zelfklevende hoesjes op maat naar wens produceren – ook is het mogelijk deze te bedrukken. Tevens zijn ze ook bijzonder geschikt voor uitgebreide inhoud. Naar uw wens verkrijgt u onze transparante folietasjes in grotere en kleinere verpakkingen aangeboden.

Samples

Vraag onze verkoper naar een gratis sample van onze rechthoek hoesjes!

Prijs en levertijd

Onze medewerkers helpen u graag verder met vragen over de prijs en levertijd, telefonisch bereikbaar op 020-7400599 of per e-mail op info@kleeftechniek.nl

Neemt u vrijblijvend contact op voor een offerte.