• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

HET NIEUWE JAAR KOMT...

Kalender accessoires van K + K Klebetechnik |

... sneller dan je denkt. Terwijl anderen alleen nog maar na denken over hun aanstaande vakantie, denken wij van K + K Klebetechnik al verder, omdat het hoogseizoen van de kalenderproductie binnenkort van start gaat.

In slechts een paar weken beginnen de drukkerijen door het hele land met de productie voor de nieuwe jaar kalenders van 2017. Bestelt u daarom nu al alle materialen die u nodig heeft voor de productie van de kalenders, en laat het niet op het laatste moment aankomen en de kans bestaat dat u vertraging op loopt tijdens de productie.

Wij bieden voor uw kalenderproductie een uitgebreid assortiment accessoires, zoals datumwijzers in verschillende uitvoeringen en formaten. Wij bieden u ook transfer tapes en dubbelzijdige tapes voor de afwerking van de kalenders, tevens hebben wij in ons assortiment de bijbehorende tape dispenser om plakken te vergemakkelijken.

Ook speciale kleuren en grootte van het datumvensters kunnen wij u aanbieden op aanvraag. Tot slot verpakken wij voor u de datumwijzers in gewenste hoeveelheid.

Onze medewerkers kunnen u helpen met vragen betreft producten en toepassingen.

Klik hier om onze kalender accessoires te doorzoeken


« naar nieuwsoverzicht