• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

Rechthoek­hoesjes zelfklevendKK 730

  • 1
  • 2
  • 3
Rechthoekig hoesje KK 730 Rechthoekig hoesje KK 730 Rechthoekig hoesje KK 730
Referenties
  • Transparant
  • Scheurvast PP-Folie
Contact & advies

Tel: +31 20-7400599

Online - aanvraagformulier
productbeschrijving

Pas u uw map en ordner aan met zelfklevende rechthoekhoesjes naar uw individuele wensen en maakt u aanvullend gebruik van de tot nu toe ongebruikte pagina’s. Met de helderekleefhoesjes heeft u belangrijke documenten in een blik voor u en direct binnen handbereik. Foliehoesjes zijn voor alle soorten documenten, die niet gebundeld of geperforeerd worden en beschermen uw documenten tegen stof, vuil en krassen. Zelfklevende doorzichtige etuis, bestaan uit twee op elkaar gelegde folies uit PP-kunststof en zijn aan drie van de vier zijden aan elkaar gelast. Om de handeling bij het vullen met documenten te vereenvoudigen, is de bovenste folie enige millimeters korter dan de folie eronder. De geopende zijde ligt bij het positioneren van het folietasje vast: in rechthoek is de brede zijde geopend. Is daar in tegen de smalle zijde geopend, wordt het rechthoektasje in hoogformaat geplakt. Doorzichtige tasjes om te kleven zijn in een viertal verschillende DIN formaten te verkrijgen.

Lijm

Bij zelfklevende tasjes met een natuurrubber lijm kan het gebeuren, dat de lijm op de achterzijden van de folie verkleurd en de folie daardoor vervuild of niet goed meer plakt. Daarvoor wordt bij de zeer transparante hoesjes een zeer transparante acrylaat kleefstof gebruikt, die ook over langere tijd in kleur stabiel blijft en voor hogere temperatuur bestendig is. Op basis van de goede lijm eigenschappen van de acrylaatkleefstof kunnen de zelfklevende rechthoekhoesjes op vele ondergronden worden gebruikt, bijvoorbeeld voor kartonnage. Ook toepassing onder koude omstandigheden is mogelijk.

Tips en opmerkingen

Gebruik voor het aanbrengen van de rechthoekhoesjes een lat om de kleefhoesjes recht aan te brengen. Strijkt u voor een volledige hechting met één gelijkmatige beweging over de folie heen. Zo voorkomt u zichtbare luchtbellen.

Toepassingsvoorbeelden

  • Mappen en ordner                                                                      
  • Reclamemateriaal                                         
  • Documenten voor kartonnage

Kwaliteitskenmerken

Kenmerken voor kwalitatief hoogwaardige kleefhoesjes zijn een precieze afwerking, daarbij het afnemen van de schutfolie geen folieresten aan de gelaste tasjes achterlaat. Zoals ook het gebruik van een hoogwaardige acrylaatlijm.

Opmaak

De rechthoekhoesjes worden op vel geleverd per 100 stuks per formaat, afhankelijk van het formaat, verschild de opmaak van één tot vier stuks op vel.

Formaat

Afmeting
DIN A6, smalle zijde open (format staand) 115 x 153/158 mm
DIN A6, brede zijde open (formaat liggend) 158 x 110/115 mm
DIN A5, smalle zijde open (format staand) 160 x 217/220 mm
DIN A5, brede zijde opent (formaat liggend) 220 x 153/158 mm
DIN A4, smalle zijde opent (format staand) 220 x 303/306 mm
DIN A4, brede zijde opent (formaat liggend) 310 x 216 mm
DIN Lang, brede zijde opent (formaat liggend) 210 x 110 mm

Tot ons uitgebreide assortiment zelfklevende folieproducten behoren onder andere driehoekhoesjes en visitekaarthoesjes. Vraag naar graag naar onze verdere mogelijkheden van de doorzichtige hoesjes uit ons assortiment.

Maatwerk          

Hebt u de juiste maat niet gevonden voor uw toepassing? Op aanvraag kunnen wij de zelfklevende hoesjes op maat naar wens produceren – ook is het mogelijk deze te bedrukken. Tevens zijn ze ook bijzonder geschikt voor uitgebreide inhoud. Naar uw wens verkrijgt u onze transparante folietasjes in grotere en kleinere verpakkingen aangeboden.

Samples

Vraag onze verkoper naar een gratis sample van onze rechthoek hoesjes!

Prijs en levertijd

Onze medewerkers helpen u graag verder met vragen over de prijs en levertijd, telefonisch bereikbaar op 020-7400599 of per e-mail op info@kleeftechniek.nl

Neemt u vrijblijvend contact op voor een offerte.