• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

Maatwerk

snijden , omwikkelen , spoelrollen , stansen , casheren / lamineren , handwerk en de denktank K+K Klebetechnik

Sonderlösungen

Oplossingen op maat

Heeft u het juiste product uit ons ruime standaardassortiment nog niet gevonden ?

Geen probleem ! Wij helpen u graag om voor uw toepassing ons product aan te passen en te ontwikkelen.

Welk materiaal heeft u nodig ?

Wij geven in den beginne advies omtrent de keuze van het geschikte materiaal voor uw toepassing. Naast de standaardproducten van tissue , folie of foam, bieden wij een breed spectrum aan verschillende basismaterialen, zoals bijvoorbeeld aluminium , polyimide , glasvezel , acrylaatfoam , textiel , EPDM , butyl of ook gewoon een compleet dragerloos transfertape.

Met het luisteren naar uw wensen, ideeën omtrent uw toepassing, dragen wij met onze technische ervaring de juiste oplossing aan.

Met de volgende technische mogelijkheden realiseren wij uw wensen:

NL_Schneiden_flexibel in der Breite_digital_final_12.05.2020.jpg

Snijden – flexibel in de breedte

Met behulp van de modernste machines, snijden wij u tape in de door uw  gewenste breedte . Dit gaat door middel van het klassieke afsteken , dan wel omwikkelen en snijden in een handeling. Veel tapes met een drager van tissue of folie, kunnen wij daarom al vanaf 3 mm breedte produceren. Ook de dikkere foamtapes en zelfklevend klittenband leveren wij in de gevraagde afmeting. Voor een snel en efficiënte verwerking bij de eindtoepassing, kunnen wij ook vele tapes aanbieden met een fingerlift. Hierbij is de siliconen liner breder dan de lijmlaag, waardoor het afnemen van de schutlaag zeer gemakkelijk en razendsnel gaat.Buiten de dubbelzijdige tapes, kunnen wij uiteraard ook enkelzijdige tapes op maat maken.


NL_Umwickeln_machmal kommt es auf die Länge an_digital_final_12.05.2020.jpg

Omwikkelen – soms komt het aan op de lengte

 

Er zijn tal van oorzaken, waarom een standaard rollengte niet altijd voldoet.

Daarom wikkelen wij onze tapes op aanvraag tot een gewenste rollengte. Denk daarbij aan zeer korte rollen voor manuele verwerking of doorverkoop in kleine verpakkingen tot aan kilometers lange rollen voor machinaal gebruik. Binnen het kader van onze technische mogelijkheden, leveren wij het voor uw op maat gemaakte product.


NL_Kreuzspulen_Zeit und Geld gespart durch Reuzierung der Rollenwechsel_digital_final_12.05.2020.jpg

Kruislings gespoelde rollen – Tijd en geld gespaard door minimale rolwissel

Veel van onze dubbelzijdige – en enkelzijdige tapes spoelen wij met of zonder fingerlift, om een doorlopend productieproces mogelijk te maken.

Minder tijdsverlies door machine-omstelling en daarmee minder productieverlies, spaart geld! Afhankelijk van het materiaal en de breedte , kunnen wij in extreme gevallen tot wel 60 km op één rol realiseren.

Maar uiteraard zijn kruis gespoelde rollen met een paar kilometer tape per definitie een optimalisatie voor uw productie. Voor de verwerking van deze spoelrollen is equipment vereist, waarbij wij u graag verder kunnen adviseren.


NL_Stanzen_die Königsdisziplin der Veredlung_digital_final_12.05.2020.jpg

Stansen – Het koningsnummer in tapeconverting

Waarom zou u zelf snijden, als wij het zelfklevende product reeds kant en klaar voor kunnen bereiden.

Met de modernste vlakke druk-stansen en zeer snelle rotatie-stansen,  produceren wij voor u enkel – en dubbelzijdige dots. Van simpele ronde, vierkante of rechthoekige vormen tot zeer complexe stansvormen. Vaak kunnen wij deze stansdelen aanleveren met aanpassingen aan de liner, zodat de eindgebruiker eenvoudig en snel te werk kan gaan. Wij leveren uw op maat gemaakte stansdelen op rol, op vel of los.

Een paar voorbeelden van onze technische mogelijkheden, vindt u in de fotogalerij.


NL_Kaschieren und Laminieren_klebt nicht gibts nicht_digital_final_12.05.2020.jpg

Cacheren / Lamineren – kleeft niet bestaat niet

Om uw niet klevende product wél zelfklevend te maken, cacheren of lamineren wij diverse materialen met het door uw benodigde tape. Zo verkrijgt u een speciaal en persoonlijk product.

Vraag ons gerust naar alle technische mogelijkheden en wij adviseren u.


NL_Bedruckug und Branding_geht nicht gibts nicht_digital_final_13.05.2020.jpg

Bedrukken en branding – gaat niet bestaat niet

 

Graag bedrukken wij u zelfklevende producten op maat.

Wij kunnen bijvoorbeeld het siliconen afdekpapier middels strooidruktechnieken voorzien van een print. Of wij bedrukken ons teartape  met uw bedrijfslogo. Wat dacht u van een speciale boodschap op het rippatape, bijvoorbeeld omtrent uw meedenken aan het milieu.

Zeer specifiek om uw product te beschermen tegen vervalsing of namaak.

Wij helpen u hierin ook qua etikettering  en bescherming in naam.


NL_Konfektionieren_Vorbereitung ist alles_digital_final_12.05.2020.jpg

Manueel of machinaal maatwerk – voorbereiding is alles

Wij bieden u onze producten niet alleen in de standaardopmaak op rol aan , maar bewerken deze ook manueel naar uw wensen.

Heeft u bijvoorbeeld een pad of velletje nodig met 4 tape-dots, handmatig verpakt in een kleine plastic sealbag ? Of is er behoefte aan rollen tape van slechts 3 meter en 6 zelfklevende bumpons op vel, die u bij een product wilt meeleveren ? Wij praten graag met u en leveren de optimale oplossing voor uw toepassing.

De Willy Wortels van K+K Klebetechnik GmbH & Co.KG

Laat ons uw ideeën en eisen weten en onze competente en creatieve koppen zullen gezamenlijk kijken wat het beste is voor uw toepassing.

U bent altijd welkom om een afspraak te plannen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

K+K staat met een glimlach voor u klaar.