• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

Klittenband­rondjes luskantKK 830

  • 1
  • 2
KK 830 Luskant rondjes KK 830 Luskant rondjes
Referenties
  • Hoog aantal openen en opnieuw afdicht cycli
  • Geschikt voor binnen en buiten
Contact & advies

Tel: +31 20-7400599

Online - aanvraagformulier
productbeschrijving

Klittenbandrondjes luskant met zelfklevende achterzijde zijn stansdelen van zelfklevend klittenband. De geponste delen liggen op een liner van transparante folie en kan gemakkelijk met de hand gepeld en onmiddellijk verwerkt worden. Met de overeenkomstige rondjes  (KK 840) van de haakbandworden de lusrondjes  gecombineerd. Dit wanneer krachtige sluitingen vereist is met snelle en zeer goede hechting aan het oppervlak. Velcrodots komen tegenwoordig in verschillende toepassingen voor, bijvoorbeeld sluiting van hoogwaardige mappen en vouwdozen of als hulpmiddel als componenten tijdelijk met elkaar worden verbonden.

Lijm

Onze zelfklevende lusvelcro is verkrijgbaar in twee versies: ofwel uitgerust met een synthetische rubber lijm (KK 830 K) of met een acrylaatlijm (KK 830 A). Dit is bijzonder goed bestand tegen Uv-stralen en externe invloeden zoals vocht en temperatuurschommelingen en is daarom bijzonder geschikt voor gebruik buitenshuis. Voor een onmiddellijke hechting op verschillende oppervlakken met een constante kamertemperatuur, heeft uitvoering met rubber lijm het beste resultaat.

Toepassingsvoorbeelden

  • Sluiten van mappen en mailingen
  • Verpakkingsindustrie

Kwaliteitskenmerken

Wij van K+K Klebetechnik letten met gestanste zelfklevende klittenbandrondjes bijzonder op de kwaliteit van het polyamide en de lijm die gebruikt wordt: stabiel nylon zorgt voor een lange levensduur van de klittenbandsluitingen en tevens een hoge sluiten en openen cycli, terwijl de verschillende lijmen een maximale prestatie leveren met toepassingen op verschillende oppervlakken onder veeleisende omstandigheden.

Afmeting

Doorsnede Ø

Verpakkingseenheid
9 mm 3.800 stuks/ rol
13 mm 1.500 stuks/ rol
16 mm 1.250 stuks/ rol
19 mm 1.100 stuks/ rol
22 mm 1.000 stuks/ rol
33 mm 650 stuks/ rol
45 mm 500 stuks/ rol

Kleuren

Alle uitvoeringen van onze Lusklittenbandrondjes zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Zwart, wit, zilvergrijs, grijs, neon geel, bruin, marine, koningsblauw, olijf, rood, beige, geel.

Opmaak

De gestanste rondjes zijn op 1-baans op rol gewikkeld op een 1-inch kunststof kern, Velcro lus met 9 mm diameter zijn 2- baans op rol.

De zijkanten van de rol worden bedekt met twee vellen karton om het telescoperen van de rol tijdens het transport te voorkomen. Daarnaast zijn een aantal rollen gewikkeld in folie.

Onze andere selectie van Velcro producten omvat onder andere zelfklevend klittenband en twinpads (al met elkaar verbonden klittenband stansdelen)

Op maat - speciale uitvoeringen volgens uw specificaties

U bent op zoek naar een Velcro-element in een specifieke vorm, kleur of grootte voor uw toepassing? Wij bieden u een individuele oplossing van de standaard grootte in lengte en breedte, andere kleuren, in special vormen gestanst. Samen zullen we een oplossing op maat voor uw project vinden. Bespreek uw ideeën en wensen met onze medewerkers - snel, en vrijblijvend.

Sample

Vraag nu onze medewerkers naar samples van onze KK 830 klittenbandrondjes luskant en overtuig uzelf van de kwaliteit.

Prijzen en levertijden

Onze medewerkers zijn u graag van dienst bij vragen over prijzen en levertijden via telefoonnummer 020 7400 599 of per e-mail naar info@kleeftechniek.nl

Contacteer ons nu en ontvang geheel vrijblijvend een offerte