• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

Klittenband­rondjes haakantKK 840

  • 1
  • 2
KK 840 Haakant rondjes KK 840 Haakkant rondjes
Referenties
  • Hoog aantal openen en opnieuw afdicht cycli
  • Geschikt voor binnen en buiten
Contact & advies

Tel: +31 20-7400599

Online - aanvraagformulier
productbeschrijving

Klittenbandrondjes haakkant met zelfklevende achterzijde zijn stansdelen van zelfklevend klittenband. De gestanste delen liggen op een liner van transparante folie en kan gemakkelijk met de hand gepeld en onmiddellijk verwerkt worden. Met de overeenkomstige rondjes van de luskant (KK 830) worden de haakrondjes gecombineerd. Dit wanneer krachtige sluiting vereist is met snelle en zeer goede hechting aan het oppervlak. Velcrodots komen tegenwoordig in verschillende toepassingen voor, bijvoorbeeld sluitingen van hoogwaardige mappen en vouwdozen of als hulpmiddel als componenten tijdelijk met elkaar worden verbonden.

Lijm

Onze zelfklevende haakvelcro is verkrijgbaar in twee versies: ofwel uitgerust met een synthetische rubber lijm (KK 830 K) of met een acrylaatlijm (KK 830 A). Deze is bijzonder goed bestand tegen Uv-stralen en externe invloeden zoals vocht en temperatuurschommelingen en is daarom bijzonder geschikt voor gebruik buitenshuis. Voor een onmiddellijke hechting op verschillende oppervlakken met een constante kamertemperatuur, heeft de uitvoering met rubber lijm het beste resultaat.

Toepassingsvoorbeelden

  • Sluiten van mappen en mailingen
  • Verpakkingsindustrie

Kwaliteitskenmerken

Wij van K+K Klebetechnik letten met gestanste zelfklevende klittenbandrondjes bijzonder op de kwaliteit van het polyamide en de lijm die gebruikt wordt: stabiel nylon zorgt voor een lange levensduur van de klittenbandsluiting en tevens een hoge sluit en open cycli, terwijl de verschillende lijmen de maximale prestaties leveren voor toepassingen op verschillende oppervlakken onder veeleisende omstandigheden.

Afmeting

Doorsnede Ø Verpakkingseenheid
9 mm 3.800 stuks/ rol
13 mm 1.500 stuks/ rol
16 mm 1.250 stuks/ rol
19 mm 1.100 stuks/ rol
22 mm 1.000 stuks/ rol
33 mm 650 stuks/ rol
45 mm 500 stuks/ rol

Kleuren

Alle uitvoeringen van onze haakklittenbandrondjes zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren:

Zwart, wit, zilvergrijs, grijs, neon geel, bruin, marine, koningsblauw, olijf, rood, beige, geel.

Opmaak

De gestanste rondjes zijn op zijn 1-baans op rol gewikkeld op een 1-inch kunststof kern. De harde klittenband zijden in 9 mm rond zijn 2-baans op rol.

De zijkanten van de rol worden bedekt met twee vellen karton om het telescoperen van de rol tijdens transport te voorkomen. Daarnaast zijn een aantal rollen in folie gewikkeld.

Onze andere selectie van Velcro producten omvat onder andere zelfklevend klittenband en twinpads  (al met elkaar verbonden klittenband stansdelen)

Op maat – speciale uitvoeringen volgens uw specificaties

U bent op zoek naar een Velcro-element in een specifieke vorm, Kleur of grootte voor uw toepassing? Wij bieden een individuele oplossing van de standaard grootte in lengte en breedte, andere kleuren, in special vormen gestanst. Samen zullen we een oplossing op maat voor uw project  vinden. Bespreek uw ideeën en wensen met onze medewerkers.

Sample

Vraag nu onze medewerkers naar samples van onze KK 830 klittenbandrondjes haakkant en overtuig uzelf van de kwaliteit.

Prijzen en levertijden

Onze medewerkers zijn u graag van dienst bij vragen over prijzen en levertijden via

telefoon, nummer 020 7400 599

of per e-mail naar info@kleeftechniek.nl

Contacteer ons nu en ontvang geheel vrijblijvend een offerte.