• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

Klittenband haakkantKK 820

  • 1
  • 2
Klittenband KK 820 Klittenband KK 810
Referenties
  • Hoog aantal open- en sluiting cyclus
  • Geschikt voor binnen en buiten
Contact & advies

Tel: +31 20-7400599

Online - aanvraagformulier
productbeschrijving

Een veelzijdige oplossing voor uw toepassing met hoge eisen. De krachtige werking komt voort uit het in elkaar grijpen van de haak en lus van het klittenband. De hoogwaardige nylon van de haak en lus maakt het klittenband bijzonder stabiel en zorgen ervoor dat sluiten en openen op ieder moment mogelijk is, zonder dat de haak of lus gaat scheuren. Daarom wordt zelfklevend klittenband niet alleen in de textielbranche ingezet maar in vele verschillende industrieën.

Lijm

Onze zelfklevende hard Velcro van K+K Klebetechnik is leverbaar in twee verschillende uitvoeringen. Of met een synthetische rubber lijm of met een acrylaatlijm. De keuze voor een bepaalde lijmsoort is afhankelijk van uw toepassing voor het klittenband. Als u het klittenband wilt gebruiken onder constante temperaturen voor binnengebruik is de uitvoering met synthetisch rubber (KK 820 K) de juiste. Deze heeft een onmiddellijke hechting op verschillende oppervlakken en geeft u een zekere verbinding op de ondergrond. Komt het band in aanraking met vocht, direct zonlicht of verschillende temperaturen dan raden wij aan het klittenband haakkant met acrylaat lijm (KK 820 A) in te zetten. Ook is deze geschikt voor buitengebruik.

Hints & tips

Na enige tijd kan het gebeuren dat er vuil op de haak of lus komen. Daar door kan de werking beïnvloedt worden. Deze laten zich gemakkelijk verwijderen met een borstel en zou de werking van het klittenband weer toenemen.

Toepassingsvoorbeelden

  • Voorbuiten gebruik onder wisselend temperaturen

Kwaliteitskenmerken

Wij van K+K Klebetechnik letten op onze kwaliteit van het klittenband producten: hoogwaardige nylon, lange levensduur van het klittenband en het veelvuldig kunnen openen en sluiten. Bij een mindere kwaliteit kunnen de haken en lussen verbuigen.

Kleuren

Alle uitvoeringen van onze haakklittenband zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: Zwart, wit, zilvergrijs, grijs, neon geel, bruin, marine, koningsblauw, olijf, rood, beige, geel.

Opmaak

Klittenbandrollen zijn 25 meter lang en zijn in de volgende breedtes beschikbaar:
16 mm | 20 mm | 25 mm | 30 mm | 38 mm | 50 mm | 100 mm

De zijkanten van de rol worden bedekt met twee vellen karton om het telescoperen van de rol tijdens transport te voorkomen. Uitgevoerd met kunststof kern de zelfklevende zijde is afgedekt met witte siliconen liner die gemakkelijk verwijderd kan worden.

Een speciale uitvoering van klittenband is het paddenstoelband. De paddenstoelvormige weerhaken zijn korter als bij het standaard haakband. Samen met het zeer fijne veloursband, ontstaat er een bijzonder sterke verbinding en het geheel is duidelijk dunner als normaal klittenband. Het mushroamband / paddenstoelband in combinatie met veloursband is op aanvraag te verkrijgen.

Nog een bijzonder en hoogwaardige klittenbandsluiting is het verbindingssysteem  Dual-Lock van 3M. In tegenstelling tot alle andere klittenbandsystemen, heeft het Dual-Lock geen tweede band nodig om het klittenband-effect te bereiken. Het 3M Dual Lock kan zichzelf namelijk sluiten. De gegoten paddenstoelvormige haakjes worden op elkaar gedrukt, waarbij de verbindingsklik duidelijk hoorbaar is. Dual-Lock biedt dankzij haar geëxtrudeerd haakpatroon een bijzonder sterke verbinding en houvast!

Onze andere selectie van Velcro producten omvat onder ander klittenband om te naaien en gestanste klittenband rondjes.

Op maat – speciale uitvoeringen volgens uw specificaties

U bent op zoek naar een Velcro in een specifieke vorm, Kleur of grootte voor uw toepassing? Wij bieden een individuele oplossing van de standaard grootte in lengte en breedte, andere kleuren, in special vormen gestanst. Samen zullen we een oplossing op maat voor uw project vinden. Bespreek uw ideeën en wensen met onze medewerkers.

Sample

Vraag nu onze medewerkers naar samples van onze KK 820 klittenband haakkant en overtuig uzelf van de kwaliteit.

Prijzen en levertijden

Onze medewerkers zijn u graag van dienst bij vragen over prijzen en levertijden via

telefoon 020 7400 599

of per e-mail naar info@kleeftechniek.nl

Contacteer ons nu en ontvang geheel vrijblijvend een offerte.