• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

Hechttongen met zelfklevend middenstukKK 752.3

  • 1
  • 2
Hechttongen met zelfklevend breder middenstuk Hechttonge, wit,  met zelfklevend breder middenstuk
Referenties
  • Zelfklevend middenstuk
  • Geschikt voor gelamineerde oppervlaktes
Contact & advies

Tel: +31 20-7400599

Online - aanvraagformulier
productbeschrijving

De zelfklevende hechttongen zijn een bijzondere vorm van hechttongen. Door het Zelfklevende middenstuk kan een hechttong ook in een map worden aangebracht, die geen voorgestanste snede heeft, maar toch uitgevoerd moet worden met een hechttong. Hechttongen zijn gemaakt van gestanst dun plaatstaal en zijn wit gelakt.

Lijm

Voor een stevige bevestiging en extra stabiliteit is het middenstuk breder dan de uiteindes van de hechttong. De achterzijde heeft een strook gemodificeerde, transparante acrylaat lijmstof en wordt afgedekt met een liner van siliconepapier. Een goede eigenschap van deze lijm is zijn hoge kleefkracht, daarmee is de hechttong permanent en stabiel aan te brengen. Ook is deze aan te brengen op moeilijk te plakken oppervlaktes, bijvoorbeeld cellofaan.

Hints &Tips

Door een markering in de map te maken met de afmeting van het middenstuk maakt u het aanbrengen van de zelfklevende hechttongen gemakkelijker. Hierdoor bent u er ook zeker van, dat de hechttong goed gepositioneerd is en bespaart u veel waardevolle tijd en kosten.

Montage

Standaard hechttongen moeten met de hand door een voorgestanste snede van een map heen gestoken worden. Deze handeling vervalt bij de zelfklevende hechttongen. Zeker bij grotere oplages bespaart u omslachtig en tijdrovend werk. Door het gemakkelijk te verwijderen afdekpapier er af te halen, de hechttong te positioneren en daarna aan te drukken is, de map klaar voor gebruik.

Toepassingsvoorbeelden

  • Offerte mappen
  • Snelhechter
  • Bundelen van losse documenten

Kwaliteitskenmerken

Bij de hechttongen van K+K ligt de focus op de productie in Duistland, zonder storende resten van kunststof of onzuiverheden op de witte kunststof laminaat.

Opmaak

afmeting

materiaal & kleur
verpakkingseenheid
150 mm, middenstuk 80 x 9 mm metaal, wit gelakt, zelfklevend 1.000 stuks, los in zak

U ontvangt onze hechttongen met zelfklevend middenstuk los verpakt in doos. De hechttongen zijn met de hand in zakjes verpakt. Om er zeker van te zijn dat u de juiste aantallen ontvangt gaat de controle via het gewicht. Een verpakking met 1.000 stuks weegt 2,63 kilogram. Heeft u een kleurgelijke afdeklijst nodig voor u zelfklevende hechttongen? In ons assortiment vindt u witte afdekstrips van robuust hard PVC. Wij geven u graag meer informatie over ons aanbod snelhechters.

Maatwerk

Op aanvraag leveren wij onze zelfklevende hechttongen ook in grotere of kleine verpakkingen. 

Samples

Vraag onze verkoper naar de gratis samples van onze verschillende hechtstrips.

Prijs en levertijd

Onze medewerkers helpen u graag verder met vragen over de prijs en levertijd telefonisch bereikbaar
op 020 7400599 of per e-mail op info@kleeftechniek.nl

Neemt u vrijblijvend contact op voor een offerte.