• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

Hecht­tongen gelaktKK 752 / KK 752.4

  • 1
Hechttongen, wit u messingkleurig gelakt
Referenties
  • Voor verschillende vulhoogte geschikt
  • Non-Permanente verbinding
Contact & advies

Tel: +31 20-7400599

Online - aanvraagformulier
productbeschrijving

Snelhechttongen, ook wel hechtstrips genoemd, worden bij de afwerking van presentatiemappen en snelhechters ingezet. De hechttongen zijn een gunstige optie, wanneer uw map uitgerust is met een mogelijkheid om de hechttong te bevestigen of wanneer losse documenten gebundeld moeten worden. Hechttongen zijn gestanst uit dun plaatstaal en zijn wit of messing gelakt. Het gelakte metaal is bijzonder robuust ook bij meerdere malen open en sluiten.

Montage

De verwerking gebeurd handmatig en in meerdere stappen. De hechttong wordt door de voor- gestanste snede in de map heen gestoken en de uiteindes worden naar boven gebogen. Aansluitend wordt de map gevuld met documenten en worden daarna afgewerkt met een afdeklijst. Naar gewenste vulhoogte, zijn de hechtstrips in verschillende lengtes verkrijgbaar.

Hints & tips

U kunt weleenswaar gemakkelijk documenten bundelen, daarnaast adviseren wij ook afdeklijsten te gebruiken. Om de levensduur van de documenten te verhogen en het uitscheuren van de geperforeerde papieren tegen te gaan.

Toepassingsvoorbeelden

  • Offerte mappen
  • Bundelen van losse documenten.
  • Snelhechters

Kwaliteitskenmerken

Als expert voor drukkerijbenodigdheden en POS producten letten wij bij onze artikelen uit ons assortiment op hoge productiestandaards. Bij gelakte hechttongen hechten wij in het bijzonder veel waarde aan een precisie afwerking zonder storende oneffenheden of krassen op de gelakte oppervlaktes.

artikel-nr.

afmeting materiaal & kleur
verpakkingeenheid
KK 752 150 x 5 mm metaal, wit gelakt 1.000 stuks in verpakking
KK 752 160 x 5 mm metaal, wit gelakt 1.000 stuks in verpakking
KK 752.4 160 x 5 mm metaal, messingkleurig gelakt 1.000 stuks in verpakking

Heeft u een kleurgelijke afdeklijst nodig voor de hechttong? Wij hebben zowel witte als messing kleurige afdeklijsten in ons assortiment. Wij geven u graag meer informatie over ons aanbod snelhechter toebehoren.

Maatwerk

Heeft u langere hechttongen nodig voor uitgebreide documenten? Op aanvraag leveren wij u onze gelakte hechttongen op maat in ieder gewenste afmeting. Ook is mogelijk dat wij voor u een onderverdeling maken in grotere of in kleinere verpakkingen.

Sample

Vraag de verkoper naar de gratis samples van onze gelakte hechttongen.

Prijs en Levertijd

Onze verkopers beantwoorden graag u vragen met betrekking op prijs en levertijd

Telefonisch op 020 7400599

Op per e-mail naar info@kleeftechniek.nl

Neemt u vrijblijvend contact op voor een offerte.