• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

Enkelzijdige CD-stud van kunststofKK 620

  • 1
CD-stud van kunststof KK 620
Referenties
  • Optisch hoogwaardig
  • Met afstandhouder
  • Stevig hard-PVC
Contact & advies

Tel: +31 20-7400599

Online - aanvraagformulier
productbeschrijving

Wilt u bij uw reclamewerk een CD, DVD of Blu-Ray voegen, die visueel tot de verbeelding spreekt? Met onze zelfklevende KK 620 CD-Clips, kunt u uw mappen of brochures ook na productie nog voorzien van een compact dischouder.  Deze CD houders zijn gemaakt van stevig hard-PVC.

Voor extra stabiliteit is de doorsnee van het bodemplaatje 35 mm.  De CD of DVD wordt middels het genormeerde middengat op de CD-Clip gedrukt. Een afstandhouder, ook wel afstandsring genoemd, zorgt ervoor dat de compact disc als het ware “zweeft” op een geringe afstand van het oppervlak.

Lijm

De CD-clips zijn op de rugzijde voorzien van een sterke, transparante lijmfilm, welke over een uitstekende kleefkracht beschikt op tal van oppervlaktes. De van lijm voorziene zijde is met een wit schutvel afgedekt. Dit afdekpapier laat zich eenvoudig verwijderen en de kunststof CD houders kunnen op elk gewenste plaats geplakt worden.

Toepassingsvoorbeelden

  • Als bijlage in reclamewerk
  • Houder in presentatiemappen
  • Bevestigingsmogelijkheid voor datadragers in brochures en ordners

Afmeting

Diameter Dikte Kleur
35 mm groondplaatje 4 mm Zwart, wit, transparant

De CD opdrukclips worden los verpakt per 1.000 stuks in zak geleverd.

U wilt uw multimedia liever op een USB-stick bijvoegen? In ons assortiment heeft u een ruime keuze uit onze zelfklevende transparante hoesjes in verschillende afmetingen

Kwaliteitskenmerk:

Voor een hoogwaardige kwaliteit van de kunstof clips, hechten wij veel waarde op een clean melt van de CD houders met gladde kanten en zonder luchtgaten.

Op maat

Op aanvraag pakken wij de CD-Clips voor u om in de gewenste hoeveelheid. Wilt u uw CD of Blu-Ray beschermen tegen tegen stof? In ons assortiment bieden wij u ook onze zelfklevend CD-hoesjes, transparant met of zonder omslag.

Wilt u CD hoesjes plakken en uw huidige dubbelzijdige kleefrondjes zijn te vlak? Wij bieden met onze acrylbond rondjes de oplossing. Zeer sterke kleefkracht en de dikt van 1,0 mm waarborgt ook op ruwe oppervlaktes een betrouwbare hechting.

Nu kosteloos samples bestellen

Overtuig uzelf van de kwaliteit van onze CD-houders. Vraag bij een van onze medewerkers nu naar kosteloze samples van onze CD-Clips.

Prijzen en Levertijden

Samen met u dragen onze medewerkers de passende houder aan voor uw Datadrager.

Voor vragen omtrent prijzen en levertijden, zijn wij u graag van dienst

via telefoonnummer 020 7400 599

of per mail naar info@kleeftechniek.nl

Neem nu contact met ons op en ontvang een geheel vrijblijvende offerte