• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

Enkelzijdig PP-machine-verpakkingstapeKK 292

  • 1
Referenties
  • 990 loopmeter
  • Voor licht tot middelzware verpakkingen
  • Tijd-en kosten besparend
Contact & advies

Tel: +31 20-7400599

Online - aanvraagformulier
productbeschrijving

U zoekt verpakkingstape om te verwerken met uw machine? Heeft u verpakkingstape nodig op extra lange rollen, om bij volautomatische verwerking de aantal tijdrovende rolwissels te beperken en kosteneffectief te kunnen werken? Als specialist voor industrie en handwerk, bieden wij u verpakkingstape uit een bijzonder scheurvast BOPP-folie op lange rollen , met loopmeters tot  990 meter. Deze uitvoeringen van onze KK 292 PP-verpakkingstape is alleen bestemd voor machinale verwerking en wordt voor volautomatisch dicht tapen van verpakkingen gebruikt.

Lijmstof

Het PP verpakkingstape is enkelzijdig en uitgevoerd met een lijm op basis van een synthetisch natuurrubber (hotmelt) Door de samenstelling van de lijm, heeft het verpakkingstape een zeer hoge aanvangskleefkracht (Tack) evenals een uitstekende schuifbestendigheid op veel verschillende ondergronden. Dankzij deze eigenschappen is het machine-verpakkingstape zeer geschikt voor de verwerking met verpakkingsmachines.

Tips & opmerkingen

Ook ons KK 292 PP machine-verpakkingstape, kunnen wij voor u individueel bedrukken. Samen met onze verkoopmedewerkers vinden we de optimale oplossing voor uw persoonlijke reclameboodschap op onze machineplakband.

Toepassingsvoorbeelden

  • Volautomatisch sluiten van verzenddozen en verpakkingen

Kwaliteitskenmerken

Verpakkingstape is niet gewoon verpakkingstape. Daarom vertrouwen onze klanten op de trekkracht van de PP-folie en een betrouwbare hechting door de gebruikte  lijmstof, ook bij langere verzendtijden en wisselende temperatuursomstandigheden.

Voor onze PP-verpakkingstape gebruiken wij een zogenaamde BOPP-folie (= biaxially oriented polypropylen). Bij de productie wordt de Polypropyleen speciaal proces verhit en gestrekt. Na stabilisatie en afkoelen, heeft de BOPP-folie een verbeterde scheurvastigheid in de lengte en in de breedte en ook een verhoogde stabiliteit in vergelijk tot normale PP-folie.

Opmaak

Afmeting Verpakkingseenheid
50 mm x 990 m 6 rollen

Het enkelzijdige machine-verpakkingstape is op een rol gewikkeld met een kartonnen kern met een binnendiameter van 3 inch/ 76 mm.

Speciale service – individuele oplossingen voor u

Op aanvraag leveren wij u de machinerollen in bruin (Havanna) of wit PP- verpakkingstape. Ook kunnen wij deze bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of internet-adres. Maak daarvoor de keuzes uit de gunstige flexodruk of de hoogwaardige sandwichdruk. Vraag onze medewerkers naar deze opties.

Gratis samples

Wilt u een gratis sample ontvangen van onze machine-verpakkingstape? Vraag het aan bij onze verkoopadviseur. 

Prijs en levertijd

Onze verkopers beantwoorden graag uw vragen met betrekking tot de prijs en levertijd. Telefonisch bereikbaar op 020-7400599 of per e-mail naar info@kleeftechniek.nl

Neemt u vrijblijvend contact op voor een offerte.