• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

Dubbelzijdig TransfertapeKK 904 P

  • 1
Dubbelzijdig Transfertape - KK 904 P
Referenties
  • Snelle verwerking
  • Aan beide zijden sterk klevend
  • Voor het ATG-systeem
Contact & advies

Tel: +31 20-7400599

Online - aanvraagformulier
productbeschrijving

Bent u op zoek naar een permanent dubbelzijdig tape? Wil u snel en efficiënt uw product voorzien van gelijkmatige tapestrook? Dan adviseren wij u ons KK 904P transfertape. Dit is een permanent tape en is geschikt voor duurzame verbinding van oppervlaktes met een strook tape.

Het transfertape geeft geen uitharding tijd en kan direct verwerkt worden. Het KK 904PP is ontwikkelt voor onze ATG 700 handafroller. Met deze tape dispenser  laten producten zich bijzonder snel en tijd sparend van een gelijkmatig lijmlaagje voorzien. In tegenstelling tot de normale dubbelzijdig tapes, voorkom je met het transfertape het tijdrovende manueel afrollen, afmeten en afsnijden.

Ook het verwijderen van het schutvel vervalt bij transfertape, omdat deze direct wordt gewikkeld in de Scotch ATG 700. De lijmfilm ligt zodoende direct vrij en men kan de tweede ondergrond direct aanbrengen. Bij een rolwissel van het transfertape laat het restmateriaal zich gemakkelijk en met voldoende ruimte, verwijderen. Door het  ergonomische design en het geringe gewicht, ligt de tape handgun goed en comfortabel in de hand en zullen er, ook na lang gebruik, geen klachten in pols of hand naar voren komen.

Lijm

Ons KK 904P is een transparante lijmfilm zonder drager. Nietige, zo goed als onzichtbare glasvezeltjes in de lijmfilm, zorgen voor de stabiliteit van het transfertape. Voorzien van een bruin siliconen schutve. Tot de lijm eigenschappen van het KK 904P behoort zeker ook een directe goede hechting op veel verschillende ondergronden, zoals papier, karton en offset. Bovendien is de lijm uitstekend bestand tegen veroudering en extreme temperaturen. Het transferband kan tot wel -30°C tot + 150°C ingezet worden.

Tips & Hints

Heeft u in plaats van non-permanent tape, liever dots? Onze Superdots zijn in diverse uitvoeringen leverbaar, als ook met de efficiënte ATG op korte rol van 1.500 dots.

Voorbeelden van toepassing

  • manueel sluiten van mailingen en postorders
  • splicen van rolkernen
  • verlijmen op en van kalenders
  • verlijmen op en van mappen

Kwaliteitskenmerken

De gelijkmatige wikkeling van het transfertape bij de productie, zorgt voor een soepel rolgedrag bij het afrollen en een gelijkmatige lijmverdeling.

Afmeting

Breede x Lengte Verpakkingeenheid

6 mm x 55 m

144 rollen

9 mm x 55 m

96 rollen

12 mm x 55 m

72 rollen

19 mm x 55 m

48 rollen

Opmaak

Het KK 904P transfertape is buitenom gewikkeld op een kunststofkern. De speciale 1 inch kern is bedoeld voor de Scotch ATG handgun en waarborgt een betrouwbare grip van het tape in de draai-as. Elke rol is weer afzonderlijk in een cellofaanzakje verpakt om uitdrogen tegen te gaan.

Voor de verwerking van het transfertape met een breedte van 6 mm, heeft u een speciale adapter voor de ATG 700 afroller nodig. Deze is apart leverbaar.

Wilt u gelamineerde en/of UV gecoate oppervlaktes verlijmen?

Voor zulke speciale toepassingen omvat ons assortiment ook bijzonder sterk klevende tissuetapes.

Gratis samples

Test ons KK 904P transfertape in combinatie met de ATG 700 roller gratis en geheel vrijblijvend! Wij sturen u graag een set, welke bestaat uit 1 rol transfertape en de tape gun toe. Bel ons nu op!

Prijs en levertijd

Heeft u nog vragen met betrekking tot prijs en levertijd?

Onze specialisten staan u graag te woord via telefoonnummer 020 7400 599 of per mail naar info@kleeftechniek.nl

Neem nu contact met ons op en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.