• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

Dubbelzijdig PE foamtapeDuploColl 803

  • 1
Duplomont / Duplocoll 803 dubbelzijdige schuimtape
Referenties
  • Spiegeltape
  • Het foam vergeelt niet
  • schokdempend
Contact & advies

Tel: +31 20-7400599

Online - aanvraagformulier
productbeschrijving

De hoge aanvangskleefkracht is een eis die u stelt aan een dubbelzijdig tape? Speciaal daarvoor heeft de firma Lohmann het DuploColl 803 ontwikkelt. Hiermee verlijmt u objecten op gladde oppervlaktes. Bovendien bereikt het dubbelzijdige tape een fantastische eindkleefkracht, die voor duurzame verbindingen beslissend is. De dikte van de foamdrager, welke 1,05 mm is , werkt schokdempend en compenseert hoogteverschillen.Als kenmerk van het DC 803 geldt, dat de verschillende spiegelcoatings , geen invloed hebben op de adhesie. Het DuploColl 803 is hiermee een universeel tape ter montage van glas en kunststof spiegels.

Lijm

De witte PE-foamdrager van het DuploColl 803 is ca 0,45 mm dik en is aan beide zijden volledig voorzien van een puur acrylaat. Het gebruikte acryl en het PE foam zijn zeer goed bestand tegen tegen UV- en andere weersomstandigheden. Daardoor is dit foamtape ook zeer geschikt voor outdoor toepassingen. Door de tevens zeer hoge weerstand tegen weekmakers en veroudering, vergeelt het foam niet en blijft altijd elastisch. DuploCOLL 803 kan duurzaam in temperaturen tussen -40 °C en + 95 °C ingezet worden, zonder aan kleefkracht in te boeten. Ook onder temperatuurschommelingen houdt het foamtape betrouwbaar.

Tips & Hints

Ondanks de hoge aanvangskleefkracht, wordt de maximale belastbaarheid pas na uithardingstijd van 24 uur bereikt. Wacht u daarom met een maximale belasting van de te verlijmen objecten.

Oppervlakte dient droog, schoon en stofvrij te zijn om een optimale adhesie te verkrijgen. Applicatie temperatuur : tussen 18 °C en 35 °C.

Voorbeelden van toepassing

  • Verlijmen van spiegels in slaapkamers, woon, sanitair en garderobe meubels
  • Zelfklevend aanbrengen van kleine apparaten en haken op tegels en gladde wanden
  • plakken van kabelgoten

Kwaliteitskenmerken

Door de zeer goede weerstand tegen veroudering en weekmakers, wordt het Lohmann DuploColl 803 niet geel en blijft permanent elastisch.

Afmetingen

Breede x Lengte Verpakkingseenheid
6 mm x 50m 50 Rollen
9 mm x 50 m 33 Rollen
12 mm x 50 m 25 Rollen
15 mm x 50 m 20 Rollen
19 mm x 50 m 16 Rollen
25 mm x 50 m 12 Rollen
30 mm x 50 m 10 Rollen
38 mm x 50 m 8 Rollen
50 mm x 50 m 6 Rollen

Opmaak

DuploCOLL 803 ligt naar binnen gewikkeld op een stevige kartonnen rolkern, waarvan de binnendiamter 3 inch bedraagt (76 mm).

Specials

Op aanvraag leveren wij u het DuploCOLL 803 gesneden als tape-strook in elk gewenste lengte, als strook aan strook op rol of los verpakt als stansdeel in speciale vorm.

Gratis sample

Graag sturen wij u een gratis sample van het DuploCOLL 803. Neem nu contact met ons op!

Prijs en levertijd

Heeft u nog vragen? Onze specialisten beantwoorden u graag ook met betrekking tot prijs en levertijd via telefoonnummer 0031 (0) 20 7400 599 of per email naar info@kleeftechniek.nl.

Neem nu contact met ons op en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.