• Persoonlijk advies
  • Korte levertijden
  • Maatwerk

Datumwijzer insteekvenster

  • 1
Datumwijzer insteekvenster
Referenties
Contact & advies

Tel: +31 20-7400599

Online - aanvraagformulier
productbeschrijving

Houdt u met onze datumwijzers om in te steken altijd de actuele datum op uw maandkalender in zicht. Zeer gemakkelijk en zonder montage. Insteekvensters passen, door de op maat gemaakte uitvoering, in diverse afmetingen op elke 3-maands of jaarkalender voor aan de wand.

Door de rode markeringskleur herkend u reeds van grote afstand de positie van de datumwijzer op de kalender. In tegenstelling tot onze klassieke datumwijzers, hebben de insteekvensters geen foliedrager nodig, maar worden in een gerilde sleuf van de kalenderpagina ingestoken.

Daarom heeft het raamwerk van de datumwijzer een neerwaartse las aan de bovenkant, welke in de sleuf gestoken wordt.

Tips & advies

Heeft u datumwijzers nodig, maar weet u nog niet de exacte startdatum van de kalenderproductie? Bestel nu alvast uw datumvensters om vertragingen door drukte in het hoogseizoen voor te zijn.

Wij nemen uw bestelling graag in het vooruit aan en kunnen de datumschuiven ook eventueel op afroep voor u op voorraad leggen. Geef gerust uw wensen kenbaar bij een van onze medewerkers.

Toepassingsvoorbeelden

  •  3- en 4 maandkalenders
  • wandkalenders
  • bureaukalenders

Opmaak

Datumwijzers worden los in verpakking geleverd. Geeft u bij order of offerteaanvraag altijd nauwkeurig de juiste afmetingen aan, te weten: Buitenmaat venster, binnenmaat venster en kalenderbreedte. Op deze wijze geven wij een pasklaar product of aanbod af.

Wij bieden datumaanduider een veelen standaardafmetingen (PDF).

Op maat

Naast een veelvoud aan standaardafmetingen, bieden wij u ook naar wens datumwijzers in bijzondere afmetingen en kleuren aan als maatwerk. Naast klemdatumwijzers, beiden wij u ook divers ander kalender toebehoor, zoals afdeklijsten voor bureaukalenders of de klassieke datumwijzers.

Heeft u nog andere materialen nodig voor uw kalenderproductie? Ons assortiment heeft naast datumaanwijzers ook transfertapes en dubbelzijdige tape evenals de daar bijbehorende tape dispensers, die zich hebben bewezen in de hechting op kalenders. Onze medewerkers kunnen u helpen met vragen voor de selectie en toepassing.

Samples

Vraag nu bij een van onze medewerkers gratis datumwijzer samples aan in de door uw gewenste afmeting.

Prijs en levertijden

Onze medewerkers zijn u graag van dienst met betrekking tot prijzen en levertijden via telefoonnummer 020 7400 599 of per Email aan info@kleeftechniek.nl

Neem nu contact met ons op en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.