• Persoonlijk advies
 • Korte levertijden
 • Maatwerk

Bedrukt verpakkings­tapeKK 29 B/KK 283 B

 • 1
Bedrukt verpakkingstape
Referenties
 • Individueel te bedrukken
 • Geruisloos afrollen ("low noise")
 • Voor lichte tot zware verpakkingen
Contact & advies

Tel: 020-7400599

Online - aanvraagformulier
productbeschrijving

Betrouwbaar sluiten en gunstig reclame maken: maak gebruik van onze individueel te bedrukken verpakkingstape, om uw te verzenden goederen als reclamedrager, te presenteren! Toon uw bedrijfsnaam, uw logo of uw internetadres goed zichtbaar op uw goederenverzending. Of plaats een duidelijk zichtbare waarschuwing in de taal van uw klant op de verpakking, als u kwetsbare producten wilt versturen. Individueel bedrukt verpakkingstape is al verkrijgbaar bij kleine afname.

Onze beschikbare verpakkingstapes zijn verkrijgbaar met een drager voor lichte (PP) tot zware verpakkingen (PVC).

Hiervoor kiest u uit de volgende drager- varianten en lijmtypes:

 • Biaxial gerekt PP-folie voor licht tot middelzware pakketten, met acrylaatlijm
 • PVC-folie voor middelzware tot zware verpakkingen, met natuurrubberlijm

Buiten de keuzes van de drager, kunt u uit twee verschillende drukopties kiezen: de gunstige flexodruk (hoog-druk-proces direct op de drageroppervlakte) of de hoogwaardige sandwichdruk (bedrukking tussen lijm en de drager) Alle folie-varianten kunnen 4-kleurig bedrukt worden.

Voor een snelle en vlotte start van de productie, houd u alstublieft de volgende essentiële informatie voor ons klaar.

 • Een werktekening
 • Kleurbedrukking

In geval van order stuurt u ons een drukklaar bestand in PDF of een vectorized EPS.

Lijmstof

Al naar gelang van dragerkeuze, is de verpakkingstape met een natuurrubberkleefstof (KK283 PVC-folie) of een acrylaat (KK29 PP-folie) uitgevoerd. De krachtige kleefstoffen garanderen een uitstekende directe hechting op verpakkingen/dozen en een langdurige fixatie zonder verlies van de kleefkracht.

Toepassingsvoorbeelden

 • sluiten van pakketten en verpakkingen met een persoonlijke boodschap
 • productgerelateerde boodschap op verpakking
 • gerichte berichten

Kwaliteitskenmerken

Bij de productie van verpakkingstape met persoonlijke boodschap, letten wij in het bijzonder op scherpdrukbeeld als ook de kleurechtheid van het te bedrukken tape, zodat het resultaat niet afwijkt van de drukproef.

Via een bijzonder bereidingsproces, beschikken onze PP-verpakkingstapes over een verbeterde scheurvastheid in de lengte en breedterichting en een verhoogde stabiliteit in vergelijk met standaard PP-verpakkingstapes. Dit soort folie wordt ook wel BOPP-Folie genoemd (biaxial oriented polypropylen = biaxial gerekt PP-folie)

Opmaak

Afmeting Verpakkingeenheid
50 mm x 66 m 36 rollen

De enkelzijdige verpakkingstapes zijn op een Kartonnen kern van 3 inch/ 76 mm binnendiameter als rol gewikkeld. Daarmee passen de rollen op de meeste gangbare handafrollers.

Speciale service – individuele oplossingen voor u

Op aanvraag leveren wij u de individueel bedrukte tapes op machinerollen met een lengte van 990 meter, daarmee bespaard u tijdrovend werk om de rollen te wisselen tijdens het verpakken van de verzendpakketten. Ook zijn verschillende afmetingen mogelijk op aanvraag.

Zoekt u een natuurvriendelijk alternatief voor folieverpakkingstape? Bij ons is persoonlijk bedrukt papierverpakkingstape ook verkrijgbaar.

Gratis samples

Naar wens ontvangt u een kosteloze sample rol van onze KK 29 PP-verpakkingstape of de KK 283 PVC-verpakkingstape vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Prijs en levertijd

Onze verkopers beantwoorden graag uw vragen met betrekking tot de prijs en levertijd. Telefonisch bereikbaar op 020-7400599 of per e-mail naar info@kleeftechniek.nl

Neemt u vrijblijvend contact op voor een offerte.